Menü Bezárás

„Önmagad és mások elfogadása a legtermékenyebb táptalaj a fejlődéshez.”

Molnár Adrián vagyok.

Tréner, coach, mediátor és mentálhigiénés szakember.

Hiszem, hogy minden ember különleges és értékes. Egyik legfőbb szenvedélyem másoknak segíteni abban, hogy megtalálják a bennük rejlő lehetőségeket, a fejlődésükhöz szükséges motivációt és erőforrásokat, hogy problémáikból lehetőségeket kovácsoljanak. Legbelül mindenkiben megvan a problémák megoldásának képessége, és az ehhez szükséges erő, melyet megfelelő támogató környezetben képessé válhat kiaknázni. Olyanok vagyunk, mint az elültetett mag, melyben ott rejlik a terebélyes fává növekedés lehetősége. Ehhez szeretnék én jó táptalajt biztosítani.

Meggyőződésem, hogy ha sikerül megtapasztalnunk a teljes elfogadást, ha azt érezzük, hogy szabadon felvállalhatjuk önmagunkat, akkor megtaláljuk a bennünk rejlő értékeket, képesek leszünk mozgósítani belső erőforrásainkat, és elérhetjük céljainkat. Lelki egészségünk megőrzése és minőségi társas kapcsolatok kialakítása érdekében különösen fontos egy pozitív emberkép és a pozitív látásmód elérése, és érzelmi intelligenciánk fejlesztése.

Szeretek kreatív és vizuális eszközöket használni, előszeretettel nyúlok a pszichodráma módszeréhez, ám úgy gondolom, hogy mások fejlődésének elősegítése elsősorban nem eszközök és módszerek kérdése, legfontosabb kulcsszavai sokkal inkább az elfogadás, a bizalom, a hitelesség és az empátia.

Az elmúlt több mint 20 év során sok tapasztalatot szereztem egyének és csoportok sikeres képzésében, fejlesztésében illetve mentálhigiénés támogatásában – ebből 8 évet Albániában. A nonprofit szervezetektől a multinacionális vállalatokig több helyen megfordultam. Többek között cégvezetőknek és alkalmazottaknak, szociális szakembereknek, közalkalmazottaknak, hátrányos helyzetűeknek, kamaszoknak is tartok képzéseket. Leginkább hatékony kommunikáció, konfliktuskezelés, együttműködés, stressz kezelés, EQ fejlesztés, önismeret témákban. Life és business coaching területeken egyaránt dolgozom.

Párkapcsolati tanácsadások és mediációk során számtalan magyar és külföldi párnak sikerült segítenem kapcsolatuk javításában, problémáik közös megoldásában, együttműködésük fejlesztésében.

Végzettségeim, képesítéseim: Mentálhigiénés segítő szakember. Life és Business Coach, Párkapcsolati és Családi Mediátor, Személyügyi üzleti szervező. Mérnök-Fizikus.

 Referenciák:

Learning Innovation Kft megbízásából