Menü Bezárás

Ha a párkapcsolatotokban az alábbi problémák valamelyikével néztek szembe:

  • a kapcsolat kihűlt
  • nem kielégítő irányba halad
  • nem, vagy nehezen tudjátok kezelni a konfliktusokat
  • nem megfelelő a kommunikáció közöttetek
  • „ugyanazokat a köröket futjátok” és úgy érzitek nem igazán juttok előre
  • más irányokba haladtok és nehéz egy közös irányt megtalálni
  • illetve bármely egyéb elakadásotok van

a párkapcsolati tanácsadás sokat segíthet nektek. AKKOR IS, HA, esetleg nem párban, hanem CSAK EGYEDÜL TUDSZ JÖNNI, mert a másik fél nem nyitott a tanácsadásra.

vagy nem kielégítő irányba halad, nem tudjátok megfelelően kezelni a konfliktusokat, nem megfelelő köztetek a kommunikáció, akkor a párkapcsolati coaching segít nektek!

Miről szól a párkapcsolati tanácsadás?
 

A párkapcsolati tanácsadás olyan foglalkozás, ahol a párkapcsolatok elakadásait igyekszünk közösen feloldani. Bár beszélünk a problémák forrásairól is, de legfőképpen megoldás-központú megközelítéssel dolgozunk. Kialakítunk egy kölcsönösen elfogadott kommunikációt, és erősítjük az elfogadó légkört párkapcsolati szinten, amelyben mindkét fél komfortosan érzi magát és kifejezheti szükségleteit. Gyakorlati, kézzel fogható és mindkét fél számára elfogadható megoldásokat keresünk azokra a nehézségekre, amelyek akadályozzák a harmonikus kapcsolat működését, a párkapcsolat fejlődését. A tanácsadás lehet egyszeri alkalom is – ha a helyzet ezt kívánja meg -, de általában 6-10 alkalomból álló foglalkozás sorozat tud igazán hatékony lenni.

 

Milyen eredményekre számíthatsz?

A tanácsadás során jobban megismered önmagad és a párodat, illetve kettőtök dinamikáját. Világosabbak lesznek saját és társad valódi igényei, szükségletei és az is, hogy ezeket hogyan tudjátok egymásnak legjobban megadni. Megtanulnak önmagatokat érvényesítve és társatok szükségleteit is tiszteletben tartva kommunikálni és kifejezni érzéseiket egymásnak. A kapcsolatotokat sikeresebben tudjátok megóvni és elmélyíteni, konfliktusokat és problémákat megoldani, boldogabbnak érezni magatokat a kapcsolatban.

A tanácsadás akkor is nagyon eredményes tud lenni, ha a párod nem tud/akar veled jönni, hiszen a saját fejlődésed, felismeréseid, változásod nagyon pozitívan tud kihatni a párodra, saját fejlődésére és a kapcsolatotokra.